Beggs Mliečna 3zrnná kaša so sušienkami (200 g)

 

Kaša so sušienkami vhodná od ukončeného 6. mesiaca

Dostupnosť Skladom
3,29 €
   
Kategória Mliečne kaše
 

Plnotučné mlieko a sušienky jednoducho neodmysliteľne patria k sebe. Vďaka tejto dokonalej kombinácii si túto mliečnu kašu zamiluje každý malý maškrtník. Okrem toho obsahuje aj 3 druhy obilnín, takže je skvelým zdrojom vlákniny. Kaša je navyše obohatená o vitamín D a vápnik, ktoré sú potrebné pre normálny rast a vývoj kostí u detí. Do kaše tiež pridali vitamín A, ktorý spoločne s vitamínom D prispieva k normálnej funkcii imunitného systému. Obilný príkrm pre dojčatá a malé deti od ukončeného 6.mesiaca, v prášku. Potravina pre zvláštnu výživu. Balenie obsahuje cca 6-7 porcií.

Jej príprava je rozprávkovo jednoduchá. Kašu môžete svojmu dieťatku podávať v ktorúkoľvek dennú dobu, odporúčame však vždy pripraviť čerstvú. Stačí ju iba zaliať vodou, premiešať, skontrolovať teplotu a je hotovo!

  • Od ukončeného 6. mesiaca
  • S vitamínmi A, B1, D
  • S vápnikom
  • S plnotučným mliekom
  • Bez pridaných cukrov (obsahuje prirodzene sa vyskytujúce cukry)
  • Bez palmového oleja

Zloženie: 3 druhy obilnín (46 %) (PŠENIČNÁ celozrnná múka, ryžová múka, OVSENÁ celozrnná múka), sušené plnotučné MLIEKO (27 %), maltodextrín, sušienkový prášok (4 %) (PŠENIČNÁ múka, MASLO, sušené odstredené MLIEKO, kypriaca látka: hydrogén uhličitan amónny, regulátor kyslosti: kyselina citrónová), uhličitan vápenatý, prírodná aróma, tiamínhydrochlorid (vitamín B1), retinylacetát (vitamín A), cholekalciferol (vitamín D). Obsahuje GLUTÉN. Alergény sú vyznačené VEĽKÝMI PÍSMENAMI. Zloženie sa vzťahuje k sušenému stavu potraviny. 

Príprava: Do misky pridajte 110 ml čerstvo prevarenej vody a následne ochladenej na teplotu cca 40-50°C. Potom pridajte 30 g (6-7 polievkových lyžíc) kaše a premiešajte. Hustotu kaše môžete podľa potreby upraviť pridaním vody či prášku. Pred podávaním skontrolujte teplotu kaše. Nedojedenú kašu znovu nepodávajte. Pripravte vždy čerstvú kašu. 

Podobné produkty

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať komentár
Nevypĺňajte toto pole: